Professionella tandläkare som erbjuder tandvård i Skurup & Sjöbo

Hos oss på Freij & Freij Tandvård erbjuds du ett brett utbud av olika tanbehandlingar och får hjälp med olika typer av tandbesvär. Allt från lagning av karies och rotfyllning till problem med visdomständer. Vi rekommenderar även att du besöker oss för förebyggande syften, innan eventuella problem dyker upp. I många fall kan vi förebygga kommande problem i munnen och lämpliga åtgärder kan vidtas. Vi arbetar även med kosmetisk tandvård.

Kontakta oss för mer information eller för att boka tid!

Akut tandvård

Ibland slår oturen till och plötsligt drabbas man av akuta tandproblem. Då behövs akut tandbehandling omedelbart. Vi på Freij & Freij Tandvård erbjuder akuta behandlingstider! Har du möjligtvis skadat eller slagit ut en tand, värk eller andra akuta tandproblem, kontakta oss så hjälper vi dig med en akuttid.

Standard tandundersökning

Det är otroligt viktigt att undersöka dina tänder regelbundet. På så sätt blir det lättare att upptäcka hål eller andra problem som är på väg att uppstå i god tid innan skadan blir stor. Detta medför en enklare behandling som är mindre smärtsam och inte lika kostsam. Gör det kloka för din tandhälsa och kom till oss för regelbunden tandundersökning.

Rotfyllning och krona

I vissa fall kan en tand behöva en rotfyllning, vilket innebär att tandens mjukvävnad tas bort och fylls igen för att hindra nya bakterier från att ta sig in. Utöver detta kan problemet också åtgärdas med krona. Vare sig du behöver hjälp med att laga ett hål eller rotfylla så är du alltid välkommen till oss!

Kosmetisk tandvård

Vi jobbar också mycket med kosmetisk tandvård och kan erbjuda dig behandlingar inom det området. Har du missfärgningar i tänderna eller är det problem med stora mellanrum exempelvis så kan vi hjälpa dig. Vi utför tandblekning och justerar tänderna, så att du får ett finare leende och friskare tänder.

Tandvård

Tandvård

Vi har ett stort intresse av kosmetisk tandvård men utför alla tandvårdsbehandlingar.

Våra tandläkare

Vår personal

Vi är ett professionellt team av tandläkare i Skurup.

Avgifter

Avgifter

Här kan du läsa mer om våra avgifter och villkor. Du är välkommen att ringa oss om du har frågor.

Om oss

Om oss

Vår mottagning är belägen i Lilla torggatan 11, Skurup.